Comisarul-șef Cristian Ghica: ”Am fost înlăturat din funcție pentru că nu am plecat capul la ilegalități cerute de șefii mei!”

4 luni in urmă 16

Polițistul are 43 de ani și s-a revoltat, după ce a fost mutat funcția de șef al Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din Capitală în cea de adjunct la Secția 7. Polițistul este șef de un an și 3 luni la Poliția Centrul Vechi.

Patronii din Centrul Vechi care beneficiau înainte de protecția Poliției

”Am fost detașat la secția 7 pentru că până ieri ocupam funcția de șef serviciu la Poliția din Centrul Vechi al Capitalei. Practic au scăpat de mine, m-au mutat cu forța! Șeful Poliției Capitalei, domnul comisar Bogdan Berechet m-a înlăturat din funcție. Nu mi-a explicat clar de ce. Au apărut mari divergențe între mine și șeful sectorului 3 Poliție. Divergențe care au pornit de la solicitările lor ilegale prin care Poliția trebuia să plece capul” a spus comisarul-șef Cristian Ghica pentru Antena3. 

Patronii de club din Centrul Vechi ofereau șpagă erau prinși în flagrant și lăsați în pace

”Mi-a cerut efectiv ca agenții de ordine publică să nu mai aplice sancțiuni și să nu mai facă verificări la societățile comerciale din sectorul 3. Mi-a spus verbal, în prezența mai multor oameni. Mi-a cerut ca agenții să nu mai facă controale la societățile comerciale pentru că urmează să fie făcute de către el împreună cu serviciul de investigare a criminalității economice de la nivelul sectorului 3” a adăugat Cristian Ghica.

”Am privit totul ca o solicitare ilegală. Am făcut mai multe sesizări la mai multe organe competente cu privire la ceea ce mi s-a solicitat. Nu numai de cererile domnului comisar Șchiopu ci și sesizări pe care le-am făcut cu privire la subordonații mei. Au fost cazuri în care ei au greșit. Patronii de club ofereau șpagă și au fost prinși în flagrant” a mai adăugat polițistul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă