Comisarul Cattani, din "Caracatiţa", pentru a doua oară în România | Actorul Michele Placido, dezvăluiri din culise

6 zile in urmă 35

Actorul se află pentru a doua oară la noi în țară şi a participat la Buzău International Arts Festival.

Deşi este cunoscut pentru rolul din Caracatiţa, acesta a jucat în peste 100 de filme şi seriale, iar în ultima vreme si-a dedicat viaţa regiei de film şi teatrului. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3, actorul italian a vorbit despre cum îi scriau doamnele şi domnişoarele din România.

"Încă primesc multe scrisori. Prima dată le răspund femeilor care încă îmi trimit scrisori. Şi primesc chiar şi din Ucraina, o ţară care este mare admiratoare a comisarului Cattani. Şi din Rusia primesc, din Germania. Prietenii mei români pot să spun că sunt cei din comunitatea care locuieşte la Roma.

În Roma, am mulţi prieteni români care lucrează cinstit, ca florari, zugravi, ingineri şi au o comunitate foarte mare. Pot să spun că din punctul de vedere al tehnologiei, o stăpânesc mult mai bine decât noi, italienii. Ştiu să construiască imobile moderne. De exemplu, clădirile de birouri din centrul Romei sunt toate construite de români", a spus celebrul actor, în exclusivitate pentru Antena 3.

Întrebat dacă sunt mai mulţi corupţi şi mafioţi acum decât atunci când a făcut filmul, Michele Placido a răspuns:

"În Sicilia, problema mafiei nu mai există. Problema mafiei s-a schimbat de atunci. De exemplu, traficul de droguri sau cocaină din Italia vine din Calabria, care are legături cu America Centrală, cu Mexicul, cu Columbia. Acolo este marea mafie", a spus actorul.

Interviul complet îl puteţi urmări în imaginile de mai sus.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă