Comentăm împreună Armenia - Liechtenstein și Islanda - Germania, cele două meciuri din grupa României

1 lună in urmă 28

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021, 17:13 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 17:34

Armenia - Liechtenstein și Islanda - Germania, două partide care vizează direct situația din grupa României, se joacă în această seară. Cele două meciuri pot fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro. 

Reintrați în calculele pentru locul secund, „tricolorii” urmăresc cu atenție și celelalte două partide din Grupa J a preliminariilor pentru CM 2022. Armenia, ocupanta locului secund, are un meci facil cu Liechtenstein, pe teren propriu. De la 21:45, în același timp cu Macedonia de Nord - România, Germania are meci în Islanda, o echipă care pare ieșită din calculele calificării. 

Armenia - Liechtenstein, live de la 19:00

Islanda - Germania, live de la 21:45

Vezi aici rezultatele din celelalte meciuri ale serii din preliminarii!

Cum ajunge România la baraj? 

La jumătatea grupei preliminare, admițând că Germania va câștiga, iar Liechenstein va pierde toate meciurile până la final, România are nevoie de 7 puncte, dar cu victorie obligatorie acasă cu Armenia pentru a fi sigură de disputarea semifinalei play-off-ului.

Două victorii în primele meciuri din acest calup, plus rezultate indirecte care ne-au avantajat, iar România a reintrat cu șanse foarte bune în lupta pentru a termina grupa pe locul 2.

Mai sunt de disputat câte 5 meciuri pentru fiecare, iar la jumătatea grupei toate echipele au jucat fiecare cu fiecare. Pentru a face calculele mai ușor de înțeles, plecăm de la premiza că Germania va câștiga seria și, în plus, va câștiga toate meciurile care i-au mai rămas de disputat până la final. Apoi, Liechenstein va fi o națională care nu va încurca pe nimeni.

Mai rămân în joc celelalte 4 echipe, doar că Islanda nu mai poate fi luată în calcul pentru a atinge locul 2 fiindcă ar avea nevoie de un miracol. Deci, pentru locul 2 sunt în joc 3 reprezentative: Armenia, România și Macedonia de Nord.

Citește și alte știri despre naționala României:

EXCLUSIV A jucat în ultima victorie „tricoloră” în Macedonia și avertizează: „Acest lucru poate fi periculos pentru noi”

Ultimele detalii despre situația lui Ianis Hagi » FRF vrea să-l aducă în România

Playtech: Țara din Europa în care nu ai voie să pui sare în mâncare. Obiceiul ciudat pe care îl au oamenii


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă