Comedie in stil italian! Lazio - Torino nu s-a jucat, dar jucătorii au fost chemați la controlul antidoping

1 lună in urmă 1

Liga 2: Concordia Chiajna - U Craiova 1948, marți, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, marți, 20:30, Digi Sport 1

Decizia a venit după ce gruparea granata nu s-a prezentat la meci supunându-se deciziei autorităților sanitare locale care a băgat echipa în carantină după apariția a 8 cazuri de coronavirus.

Doi jucători de la Lazio au rămas la controlul antidoping după un meci nedisputat

Însă oficialii Ligii italiene nu au acceptat amânarea meciului - astfel că Lazio s-a prezentat pe Olimpico, a anunțat chiar și 11-le de start din care a lipsit Ștefan Radu, încă în recuperare după o accidentare, iar apoi arbitrii și jucătorii au așteptat timp de 45 de minute conform regulamentului în astfel de situații. 

”Am fi preferat să jucăm pe teren, chiar dacă ne convine rezultatul. Înțeleg situația celor de la Torino, dar noi nu am făcut nimic altceva decât să respectăm regulamentul. 

Acum trebuie să așteptăm și să vedem ce decid și instanțele sportive”, a declarat dirctorul sportiv al biancocelestilor, Igli Tare.

Interesant este că toate formalitățile au fost respectate cu strictețe! La finalul unui meci care nu s-a disputat, doi jucători de la Lazio nu au plecat acasă odată cu restul coechipierilor ci au rămas la controlul antidoping. 

Juventus - Napoli a fost primul meci care a creat controverse 

Va fi o nouă polemică pe tema protocolului aplicat în Serie A în cazul în care o echipă este obligată să rămână în carantină din cauza unui focar de coronavirus. 

Un eveniment similar s-a petrecut la disputa dintre Juventus și Napoli din 4 octombrie anul trecut. Atunci, echipa lui Gennaro Gattuso a primit interdicția de a părăsi orașul și nu s-a prezentat la partida cu campioana Italiei.

Deși inițial, Napoli pierduse cu 0-3, ulterior a făcut recurs și a câștigat, iar meciul a fost reprogramat.

Etichete: lazio torino , igli tare , torino neprezentare , torino carantina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă