„Coman putea să se lase de fotbal!”. Dumitru Dragomir, anunț despre „perla” lui Gigi Becali

1 lună in urmă 1

Florinel Coman nu trece printr-o perioadă bună, iar acest lucru a fost observat inclusiv de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. „Mitică” a vorbit despre ceea ce trebuie să facă tânărul jucător, pentru a reveni la forma din trecut.

Florinel Coman (22 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la FC Viitorul, pentru trei milioane de euro. Acesta mai are contract, până în 2022, cu formația lui Gigi Becali.

Tânărul jucător a revenit, recent, după o accidentare dură, suferită în meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League.

Dumitru Dragomir, anunț despre „perla” lui Gigi Becali

Fostul șef LPF susține că accidentarea, din meciul cu Backa Topola, i-ar fi putut încheia cariera lui Florinel Coman. Acesta este de părere că „perla” lui FCSB poate reveni la forma extraordinară, din trecut, dacă va fi introdus în fiecare meci.

„După accidentarea avută, Coman putea să se lase de fotbal, încă are teamă. Într-o luna, două, dacă joacă meci de meci, va fi iar la forma aia bună. Fotbal știe, dar are teamă când aleargă.

Să îl lase să joace meci de meci și va fi o mare valoare a fotbalului românesc. Ei sunt copii talentați, dar pe bancă nu pot crește în valoare. Trebuie să le dea jocuri în picioare, cu orice risc”, a declarat Dumitru Dragomir, la PRO X.

Marcel Pușcaș dă de pământ cu strategia de transferuri a FCSB-ului

Marcel Pușcaș, fostul mare internațional român, a criticat aspru strategia de transferuri a FCSB-ului și susține că nu înțelege cum atacantul Ante Vukusic a putut să ajungă la formația bucureșteană.

„Hai să vedem. Cine l-a recomandat pe Vukusic? Și, dacă l-a recomandat cineva, ce competențe are acel recomandator? Are vreun ochi, o specialitate, o patalama la mână, un trecut fotbalistic? Sau, doar «hai să-l vedem pe Vukusic»!”, a declarat Marcel Pușcaș, la Digi Sport.

The post „Coman putea să se lase de fotbal!”. Dumitru Dragomir, anunț despre „perla” lui Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă