„Coman, Moruțan și Tănase nu vor să rămână nicio zi în România”. Anunțul unui fost oficial FCSB

1 lună in urmă 1

Narcis Răducan, fost director sportiv al FCSB, a anunțat că Florinel Coman, Olimpiu Moruțan și Florin Tănase vor să plece la finalul sezonului în campionate din străinătate.

Recordul în materie de transferuri al unui jucător din Liga 1 s-a produs recent: Dennis Man a semnat cu Parma, iar clubul lui Becali a încasat 13 milioane de euro.

Cotele celor trei, conform transfermarkt, sunt: Coman – 5.5 milioane de euro, Moruțan – 1.3 milioane de euro și Tănase – 3 milioane de euro.

Narcis Răducan, despre FCSB: „Are probleme. Le-am anticipat din toamnă”

„FCSB este construită pe jucători de calitate în atac, cu tehnică în regim de viteză, dar au foarte multe puncte slabe. Nu au forță, nu au agresivitate, nu au jucători masivi, nu au număr 9 care să te scoată în anumite momente ale campionatului.

Au într-adevăr spectacol, calitate, pase, driblinguri, dar sunt jocuri când adversarul te citește exact pe problemele deficitare ale tale. Și aici au fost probleme și le-am anticipat din toamnă, când FCSB a pierdut meciurile grele, pentru că, în acest sistem, campionatul și fotbalul adevărat începe iarna / primăvara și sunt meciuri în care câștigi foarte greu”, a spus Narcis Răducan la Digi Sport.

Coman, Moruțan și Tănase: „Nu vor să rămână nicio zi în România”

Nu e nimeni care să îi lase cinci metri lui Florinel Coman ca să dribleze. Dar nici Olimpiu Moruțan sau Florin Tănase nu sunt de vină. I-am văzut cum se antrenează și niciunul dintre ei nu vrea să rămână nicio zi în România.

Toți vor să ajungă mari fotbaliști. Ei încearcă, în momentul în care jocul e blocat, să o ia pe cont propriu. Și atunci nu e simplu deloc, pentru că jucătorii ceilalți se așteaptă și astfel sunt ușor de blocat” a explicat Răducan, fost jucător și oficial al FCSB, pentru sursa citată.

Altfel, frații Victor și Giovanni Becali și-ar fi dat acordul verbal, din postura de consilieri, pentru ca firma de impresariere a lui Dragoș Sârbu să accepte cererea de reziliere a contractului de reprezentare trimisă de Florinel Coman.

The post „Coman, Moruțan și Tănase nu vor să rămână nicio zi în România”. Anunțul unui fost oficial FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă