Coman, exemplu negativ pentru Octavian Popescu: ”I-am zis să facă școala de șoferi!” Cine îl învață pe puști să conducă

1 lună in urmă 2

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Fotbalistul născut la Nucet are deja 21 de apariții pentru FCSB în acest sezon, reușind un gol și șase pase decisive.

Giovanni Becali, despre Octavian Popescu: ”I-am zis să facă școala de șoferi!” Cum învață puștiul să conducă

Impresarul Giovanni Becali, care a intermediat transferul lui Dennis Man la Parma, a spus în exclusivitate pentru Digi Sport că Popescu este urmărit de forțe ale Europei, precum Juventus sau Manchester City.

Totodată, agentul a povestit că are grijă de puști, în contextul în care nu vrea să ajungă ca Florinel Coman (22 de ani), care s-a ales cu un dosar penal, după ce a fost prins cu un permis suspect în timp ce rula cu 165 de kilometri/ oră pe A2.

”I-am spus lui Octavian Popescu, care trebuie să ia carnet, să facă şcoală de şoferi. Îl mai învaţă Perianu (n.r. - mijlocașul defensiv de la FCSB) în parcare. Dacă e nevoie, îi trimitem noi sau Gigi un şofer personal. Să îşi ia carnet şi, când are bani mai mulţi, să îşi ia maşină. E un băiat cuminte”, a declarat Becali, la Digi Sport Matinal.

Cum arată viața de zi cu zi a lui Octavian Popescu

Cotat momentan la 350.000 de euro, adolescentul de la FCSB locuiește în baza sportivă a clubului patronat de Gigi Becali și se dedică în totalitate antrenamentelor.

”Nu e cazul să mă numiţi vedetă, sunt un tânăr jucător şi atât. Mai am de lucrat la capitolul forţă, la finalizare, fiindcă nu înscriu mult deocamdată. În rest, sper să arăt pe teren ce calităţi am”, explica Octavian Popescu, într-un interviu acordat LPF.

Un fan declarat al lui Cristiano Ronaldo, puștiul obișnuia să doarmă cu mingea în brațe când era mic. Octavian Popescu a plecat de acasă la 11 ani, când s-a dus la școala de fotbal de la Nucet. Apoi a mers la Regal București, după care a fost ochit de Universitatea Craiova.

Oltenii l-au pierdut însă pe puști în vara lui 2020 pentru ”o mie sau două de euro”, după cum povestea recent Gigi Becali. Formația din Bănie n-a vrut să-i ofere un contract mai bun lui Popescu, așa că FCSB a intrat pe fir și l-a semnat pe jucător.

Etichete: giovanni becali , octavian popescu , florinel coman
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă