"Coman" de la City. Un campion mondial, prins fără permis și asigurare auto în timp ce conducea un Lamborghini

1 lună in urmă 1

UEFA Champions League: Atalanta - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Borussia Monchengladbach - Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Galerie Foto

Francezul, campion mondial în 2018, a fost oprit de polițiști pe 15 noiembrie, în Prestbury, la 5 dimineața, potrivit sursei mai sus menționate.

Benjamin Mendy, Lamborghini în valoare de 475.000 de lire sterline

Fotbalistul liderului din Premier League se afla la volanul mașinii sale, un Lamborghini SVJ de 475.000 de lire sterline care poate atinge 60 km/h în trei secunde, și nu le-a putut arăta ofițerilor actul de asigurare, dar nici carnetul de conducere, pe care-l uitase acasă.

Excentricul fotbalist de la City și-a cumpărat mașina din Franța.

Mendy s-a aflat în atenția tabloidelor din Anglia și la începutul anului. Francezul în vârstă de 26 de ani n-a respectat regulile impuse și în Marea Britanie și a dat petrecere de Revelion, în pofida faptului că la echipa sa, Manchester City, erau mai multe cazuri de coronavirus.

Cazul din România. Florinel Coman nu le-a putut arăta polițiștilor de la Rutieră un permis valabil

În urmă cu câteva zile, Florinel Coman, atacantul liderului FCSB, a fost oprit de polițiști în timp ce se întorcea de la Constanța în București.

Internaționalul român a trebuit să le prezinte polițiștilor de la Rutieră documentele, moment în care se pare că lucrurile s-au complicat. Coman le-ar fi prezentat acestora un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără însă a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național.

Polițiștii i-au întocmit fotbalistului roș-albaștrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi au reţinut documentul prezentat la control în vederea continuării cercetărilor. În cazul în care după verificări se va constata că permisul este valid, dosarul penal va fi închis, iar Florinel Coman va rămâne doar cu sancţiunea pentru depăşirea vitezei legale.

Etichete: lamborghini , permis de conducere , florinel coman , benjamin mendy , lamborghini - permis de conducere
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă