Columbia a confiscat circa 3.500 de aripioare de rechin cu destinaţia Hong Kong

3 săptămâni in urmă 26

Duminica, 26 Septembrie 2021, ora 02:08

54 citiri

Columbia a confiscat circa 3.500 de aripioare de rechin cu destinaţia Hong Kong

Autorităţile columbiene au anunţat vineri, 24 septembrie, că au confiscat un transport de 3.493 de aripioare de rechin care urmau să fie traficate ilegal în Hong Kong de pe aeroportul din Bogota, relatează Reuters.

Autorităţile de mediu din capitală au declarat că această cantitate de aripioare semnifică faptul că au fost omorâţi între 900 şi 1.000 de rechini cu dimensiuni între 1 şi 5 metri lungime.

În unele ţări, aripioarele de rechin sunt vândute sub pretextul că ar aduce unele beneficii pentru sănătate.

Marfa - ambalată în zece pachete şi rezultată din pescuitul ilegal - provenea din municipiul Roldanillo, din sud-vestul Columbiei, a indicat secretarul pentru Mediu de la Bogota. "Compania de transport maritim a fost cea care a alertat iniţial autorităţile de mediu şi poliţia", a declarat Carolina Urrutia. "Poliţia efectuează prelevarea de probe pentru a afla cu exactitate ce specii sunt, însă cunoaştem faptul că există mai mult de trei specii de rechin în apele columbiene", a adăugat oficialul.

Poliţia naţională va conduce această anchetă, a adăugat Urrutia, precizând că au fost solicitate companiei de transport maritim toate informaţiile referitoare la expeditor şi destinatarul final al transportului.

Citeste si:

 Klaus Iohannis"

Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....

 "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"

Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă