Colțul prosperității din casa ta. Cum îl găsești și cât de mult noroc îți aduce

1 săptămână in urmă 17

Colțul prosperității există și casa ta, trebuie doar să îl găsești! Specialiștii filosofiei Feng Shui vorbesc adesea despre colțul abundeței din propria locuință, care îți poate aduce mult noroc în viață. Secretul constă, evident, în decorarea casei, dar și în identificarea lui!

Colțul prosperității din casa ta

După cum știi, Feng Shui se bazează pe credința conform căreia, prin decorarea casei într-un anumit mod, se poate obține un flux energetic mai bun, care te  poate ajuta să atingeți toate acele obiective și țeluri înalte, pe care ți le-ai propus. Spre exemplu, aranjarea corectă a patului te ajută să ai o mai bună stabilitate sau îngrijirea corespunzătoare a lucrurilor existente în bucătărie te va ajuta să previi certurile în casă.

Tot această veche credință orientală vorbește și despre colțul abundenței din casă și cum anume se poate localiza acesta, evident, pentru a putea beneficia la maximum toată energia pozitivă pe care ți-o poate oferi, și nu numai.

Specialiștii Feng Shui spun că acest colț al prosperității există deja, fără doar și poate, în orice locuință, doar că puțini sunt cei care îl identifică și sunt conștienți de el. Dacă apelezi la principiile Feng Shui de decorare a locuinței, cu siguranță vei observa și tu semnele prosperității și armoniei în casa ta!

Cum să găsești colțul abundenței?

Înainte de a ști cum să-l găsești, este important să știi ce este. Cunoscut și sub numele de colțul bogăției sau al prosperității, acesta este un colț prin care poți atrage energie pozitivă în casă și în viață.

Acest colț al abundenței este situat în stânga, pe diagonală, în living. Pentru a-l identifica mai precis, trebuie să stai la ușa camerei, să ridici brațul stâng și să fixezi către cel mai îndepărtat colț din cameră. Ei bine, acela va fi colțul abundenței tale!

Specialiștii disciplinei Feng Shui te mai sfătuiesc să curățați corespunzător respectiva zonă și să menții o ordine perfectă în acel colț. De asemenea, trebuie să ai grijă ca pereții, vopseaua, lămpile și podeaua să fie curate și într-o stare bună, deoarece acest lucru va trimite Universului mesajul corect.

Un alt sfat al specialiștilor Feng Shui este să folosești sarea de mare în acel colț pentru a-l purifica. Aruncă o mână de sare de mare acolo și îndepărtează-l cu mătura a doua zi. Tot în acel colț trebuie să arzi tămâie și să suni din clopoței pentru a activa energia pozitivă. Se recomandă să decorezi acel colț al abundenței în nuanțe de roșu auriu sau verze. De asemenea, se recomandă să pui acolo plante cu frunze sau arborele de jad.

The post Colțul prosperității din casa ta. Cum îl găsești și cât de mult noroc îți aduce appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă