Coletele de la Emag sunt atacate de şoareci: „Ce m-a deranjat şi m-a enervat cel mai tare este că au scos şoricelul din cutie şi au trimis coletul”

1 lună in urmă 26

Coletele primite de schiori au fost fotografiate şi postate pe grupuri specializate de pe Facebook, din imagini fiind evident că ambalajele şi chiar articolele au fost roase de şoareci.

„Luati de la eMag cu incredere. Am crezut ca am gasit mega deal la boots Salomon la 480 ron. Ce m-a deranjat si m-a enervat cel mai tare este ca au scos soricelul din cutie si au trimis coletul.”, a spus, sarcastic, unul dintre clienţii care au postat imagini cu clăparii stricaţi de rozătoare.

„A mai postat cineva dar cu clapari de schi alpin. Era și soricelul mort in cutie, acum vreo 2 săptămâni cred.”, a adăugat unul dintre comentatori.

Coletele conţin şi surprize neplăcute

O femeie de 64 de ani din Galați s-a împrumutat pentru a putea plăti în rate un telefon de marca iPhone, însă a fost păcălită într-un mod foarte urât.

Femeia a făcut un contract pentru a plăti în rate un telefon iPhone de 6.700 de lei. Pentru că în magazin nu era pe stoc, l-a comandat acasă. Atunci când a venit, a desfăcut cutia și a avut parte de o surpriză neplăcută. Înăuntru nu se afla telefonul, ci a găsit cuie și șuruburi.

Nepotul femeii a filmat întreaga experiență și  a postat clipul video pe rețelele sociale.

„Salut, băieţi. Avem un unboxing la iPhone. De 512 GB, golden. Revin când îl deschid. Cam aşa arată cutia. Ia să vedem. Auuuu. Staţi aşa. Ne-am luat țeapă”, spune acesta, pe filmare.

„A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, aşa. A intrat în casă, curierul a plecat. Când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie? A găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Jumătate de cutie, un pumn, aşa”, a povestit și Elena Pepene, păgubita.

Citeşte şi: Prima instituţie din România care renunţă la aplicaţia WhatsApp. Care este motivul

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă