Colaborare-bombă în showbiz. Cătălin Botezatu pregătește o surpriză cu Kim Kardashian. Ce vrea să facă faimosul creator de modă

1 lună in urmă 27

Colaborare-bombă în showbiz. Cunoscutul creator de modă a fost surprins la același eveniment cu echipa lui Kim Kardashian, care i-a observat potențialul talentatului român și nu a ezitat să-i promită o colaborare.

Cătălin Botezatu spune că în viitorul foarte apropiat va scoate pe piață o colaborare cu celebra Kim Kardashian.

”I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Totodată, Botezatu a vorbit și despre starea sa de sănătate care i-a cam tot făcut probleme în ultima vreme, vedeta spune că acum este în cea mai bună formă, dar are și un secret care-i ajută organismul în cele mai grele perioade.

”Contrar tuturor aparențelor, mă simt foarte bine. Dar din când în când mai mergi la spital pentru a face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult”, a mai adăugat designer-ul, liniștindu-și astfel fanii, îngrijorați de starea sa de sănătate.

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984, ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. După doar un an, în 1985, Botezatu a primit, la Frankfurt, titlul de „Cel mai bun manechin al anului în Europa”.

Ulterior, Cătălin Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, iar creatorul Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale.

El a devenit director de stil al casei de modă Europa din București, după care și-a înființat propria casă de modă, Delphi, în anul 1996. De-a lungul vremii a lansat mai multe colecții precum „Buddha Bar”, „Egyption”, „Kyoto”, „Angels”, „Ameno”, „Chicago” etc, dar și o linie de lenjerie intimă masculină.

Este singurul creator de modă din țară care se ocupă scenografie, regie, coloană sonoră, cât și de styling-ul colecției pe care o lansează (bijuterii, pantofi, aplicații capilare etc), potrivit biografiei oficiale.

Citește și: Cătălin Botezatu, mesaj către „rivalul” Tibi Clenci, care i-a luat locul la Bravo, ai stil!: „Să taie în carne vie”
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă