Codrin Stefanescu ii ataca dur pe liderii PSD: "Se aude Ciolacu si Stanescu? Servitori umili ai puterii ce sunteti!"

1 lună in urmă 2

Fostul secrtar general al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat un atac dur la adresa PSD dupa protestul de la metrou. Stefanescu sustine ca PSD ar trebui sa se plaseze de partea sindicalistilor condusi de Radoi.

"Este absolut inadmisibil modul in care se pozitioneaza PSD Ciolacu vis-a-vis de protestele din strada! Trebuie sustinuti cei din sindicatul Metrorex! Pentru ca au dreptate! Trebuie sustinuti minerii! Pentru ca au dreptate! Trebuie sustinut sindicatul politistilor! Pentru ca au dreptate! Au dreptate si medicii, parintii disperati de haos-ul creat de rezisti in toate scolile, cei din HORECA care sunt in faliment, pensionarii care sunt umiliti ingrozitor! Ca partid social democrat ai obligatia sa fii alaturi de oameni si sa lupti pentru drepturile lor! Se aude Ciolacu si Stanescu? Servitori umili ai puterii ce sunteti!", a scris Codrin Stefanescu, pe Facebook.

Codrin Stefanescu, care a fost unul dintre cei mai loiali "locotenenti" ai lui Liviu Dragnea a intrat in conflict dur cu noua conducere a PSD, criticandu-l in repetate randuri pe Marcel Ciolacu.

Citeste si:

Drula, despre discutiile cu sindicalistii de la metrou: Nu exista niciun fel de acord. Ce au prezentat ca un rezultat al unor negocieri sunt, de fapt, cerintele dumnealorTestul care depisteaza in 20 de secunde infectia Covid-19, aprobat in Marea BritaniePedeapsa exemplara pentru ucigasul unei romance din Republica Dominicana. Criminalul a incercat sa-i convinga pe judecatori ca tanara s-a sinucisUnii europarlamentari din comisia pentru transporturi cer renuntarea cat mai rapida la ora de varaRomanul care creste bizoni pentru carne. Pretul impresionant al produsului cu doza mica de colesterol si continut mare de fier
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă