Codin Maticiuc e familist convins. „Îmi mai doresc copii, mi-aș dori să și adopt unul”

3 săptămâni in urmă 25

Codin Maticiuc se împarte între viața profesională și viața de familie. Are multe proiecte în derulare, scrie și cărți, face și filme, e și actor, dar dedică timp și celor dragi, iubitei Ana și copiilor lor, băiețelul dintr-o altă relație de-a ei, și fetița lor Smaranda. Acum, el a anunțat că-și mai dorește copii.

„Sunt schimbător de scutece și hăinuțe, mai nou! Fetița mea este totul pentru mine, sunt îndrăgostit de ea”, a declarat Codin Maticiuc despre Smaranda, fiica lui, pentru click.ro. Micuța a venit pe lume în aprilie 2019, iar de atunci actorul s-a schimbat, la fel și viața lui.

Din băiat de oraș a devenit băiat de casă, familist convins, iar acum își dorește o familie și mai mare. Codin Maticiuc spune că are doi copii, un băiețel, cel al iubitei, și pe Smaranda, dar mai vrea încă unul, poate chiar să adopte.

„Am doi copii deja pentru că iubita mea mai avea unul. Cu băiatul ei mă înțeleg extraordinar. E prietenul meu cel mai bun, m-a bătut la FiFA. Îmi mai doresc copii, mi-aș dori să și adopt unul”, a mai declarat Codin Maticiuc pentru sursa menționată mai sus.

codin-maticiuc-copii-5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Să muncești ca să faci bine, asta consider eu a fi o meserie cu sens”

Astăzi, 23 decembrie, Codin Maticiuc e casier într-un hipermarket din București. Acțiunea are la bază o cauză nobilă, venind în sprijinul sistemului medical public și este prima de acest fel în retailul românesc. Suma încasată de vedetă de la clienții care vor face cumpărături în hipermarketul respectiv va fi înzecită de companie și donată către campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați, derulată de Fundația Metropolis.

„Să muncești ca să faci bine, asta consider eu a fi o meserie cu sens. Așa că am acceptat imediat provocarea prietenilor mei de la Kaufland de a fi casier. Cu o condiție. Ca tot ce încasez de la clienți să fie înzecit. Fondurile merg către cei care-și doresc doar să fie sănătoși, nu doar de sărbători, ci tot anul”, declară Codin Maticiuc.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă