Codin Maticiuc, casier într-un hipermarket din București. Motivul pentru care a ales acest job: „Toți prietenii mei cu bani”

3 săptămâni in urmă 32

Codin Maticiuc va fi astăzi casier timp de două ore într-un hipermarket din București. Nu a renunțat la cariera sa pentru un nou job, ci este vorba despre o acțiune caritabilă.

Astăzi, 23 decembrie, începând cu ora 15:00, Codin Maticiuc, una dintre personalitățile publice implicate activ în acțiuni caritabile, va fi casier pentru două ore la una dintre casele de marcat ale unui hipermarketului Kaufland Barbu Văcărescu. Acțiunea are la bază o cauză nobilă, venind în sprijinul sistemului medical public și este prima de acest fel în retailul românesc.

Suma încasată de vedetă de la clienții care vor face cumpărături în hipermarketul respectiv, va fi înzecită de companie și donată către campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați, derulată de Fundația Metropolis.

„Să muncești ca să faci bine, asta consider eu a fi o meserie cu sens. Așa că am acceptat imediat provocarea prietenilor mei de la Kaufland de a fi casier. Cu o condiție. Ca tot ce încasez de la clienți să fie înzecit. Fondurile merg către cei care-și doresc doar să fie sănătoși, nu doar de sărbători, ci tot anul”, declară Codin Maticiuc.  

codin-maticiucIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Pentru a-i ajuta pe alții, actorul este dispus să facă orice. „Veniți mâine în Barbu Văcărescu și cumpărați chestiile cele mai scumpe! Să știți că se găsește și Dom Perignon sau alte șampanii scumpe, vinuri care mai de care, trabucuri, etc. Aștept toți prietenii mei cu bani să vină să-și facă rezerve de finețuri la prețuri bune și cu conștiința ușoară că de 10 ori prețul produsului lui a renovat o secție dintr-un spital din România. Ce ziceți? Cine vine?”, a mai spus Codin Maticiuc pe una dintre rețelele de socializare.

Scopul campaniei #SpitalePubliceDinBaniPrivați este de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă