Codin Maticiuc a scris o carte despre viața lui Nuțu Cămătaru - "Dresor de lei și de fraieri"

2 săptămâni in urmă 19

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 09:40

34 citiri

Codin Maticiuc a scris o carte despre viața lui Nuțu Cămătaru - "Dresor de lei și de fraieri"

Codin Maticiuc va lansa mâine, 24 noiembrie, o carte dedicată interlopului Nuțu Cămătaru, liderul clanului Cămătaru.

Maticiuc spune că a primit acceptul lui Nuțu de a sta în preajma sa în ultimii cinci ani și așa s-a născut această carte.

"Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-ma la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Camataru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu.

Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea. 5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunti și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești.

Am văzut și condițiile generale din penitenciare dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru Inamicul Public Numărul Unu.

5 ani de zile. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotriva anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani de zile în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina ca există, narate cu lux de amănunte de leaderul clanului Cămătaru", a scris Maticiuc pe facebook.

Cartea se lansează miercuri, 24 noiembrie, iar de la ora 13.00 va fi o conferință de presă pe canalul de YouTube al lui Codin Maticiuc, conferință la care va participa și Nuțu Cămătaru.

De unde vine numele clanului Camataru. Faptele odioase comise si metodele de recuperare i-au facut celebri pe cei doi frati

Citeste si:

Pregătirile de iarnă la București încep cu o ședință. Primarii de sector, convocați de prefectul Capitalei

Primarii de sector ai Capitalei au fost convocaţi de prefectul Alexandra Vacaru, la o şedinţă pentru verificarea pregătirilor de iarnă. "Condiţiile dificile la nivelul municipiului...

Maia Sandu începe vizita oficială la Bucureşti. Documentele importante ce vor fi semnate în urma întâlnirii cu Klaus Iohannis

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, face marţi, 23 noiembrie, o vizită oficială în România. La invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, Maia Sandu va avea o întrevedere şi cu...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Eva.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă