Codin Maticiuc a scris o carte despre viaţa lui Nuţu Cămătaru: „Am primit acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi”

1 săptămână in urmă 26

Codin Maticiuc a scris o carte despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. Actorul a anunțat luni, prin intermediul unei postări pe Instagram, că urmează să lanseze o nouă carte, după ce s-a documentat timp de cinci ani, fiind alături de temutul interlop.

Citeşte şi: Codin Maticiuc și-a lăsat portofelul într-un taxi, în Franța. A pierdut 5000 de euro

Codin Maticiuc a scris o carte despre viaţa lui Nuţu Cămătaru

Interesul pentru subiect i-a fost trezit lui Codin Maticiuc în anul 2014, când citea un ziar în Miami, iar pe prima pagină era chiar Nuțu Cămătaru.

Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Camataru

Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani de zile. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-ma la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Camataru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu.

Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea. 5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunti și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru „Inamicul Public Numărul Unu”.

5 ani de zile. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotriva anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani de zile în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina ca există, narate cu lux de amănunte de leaderul clanului Cămătaru.

Aceasta carte are un prezent, observat de mine, un baiat ce a pășit într-un univers necunoscut și un trecut, povestit de nimeni altul decât Nuțu Camataru. Un trecut care-l privește și-n care se amestecă mafia străzii cu cea a politicii. Cât a cântărit prezența lui Ion Balint în viața unor „grei” ca Gigi Becali sau Marian Vanghelie și mulți alții? Veți afla acum.

Cartea asta se lansează miercuri la ora 12.00 când încep și livrările, aveți link in bio dacă vreți s-o comandati.

Tot miercuri, la ora 13.00 puteți urmări în direct și în premieră națională o conferință de presă cu mine și Nuțu Camataru, pe canalul meu de Youtube. Tot ce trebuie sa faceți este sa va abonați.

P. S. La final vă las cu un citat din carte: „… a golit un spray de-ăla paralizant in cort. Sa fi văzut cum se călcau in picioare sa iasă. Dar ai dracului veniseră pregătiți. Imediat au scos săbiile la noi.
Jur ca am crezut c-a omorât douaj de inși. Dar le-a rupt doar picioarele. Atunci Gușă al meu a ridicat un topor de pe jos și…”„, a scris Codin Maticiuc pe reţelele de socializare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă