Cod galben de vant puternic duminica dupa-amiaza. Ce judete sunt vizate

2 săptămâni in urmă 2

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, duminica dupa-amiaza, avertizari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile in localitati din judetele Cluj, Dolj si Mehedinti.

Conform ANM, pana la ora 18:00, in judetul Cluj, in localitatile Turda, Campia Turzii, Viisoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Luna, Moldovenesti si Calarasi, se vor semnala intensificari temporare ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi 55 -60 km/h.

Fenomene similare vor fi, tot pana la ora 18:00, in judetul Dolj (localitatile: Bailesti, Motatei, Segarcea, Maglavit, Cetate, Ostroveni, Plenita, Galicea Mare, Bistret, Barca, Unirea, Gighera, Rast, Cerat, Afumati, Goicea, Orodel, Giurgita, Lipovu, Carpen, Urzicuta, Gangiova, Caraula, Giubega, Vela, Ghidici, Negoi, Seaca de Camp, Cioroiasi, Perisor, Vartop, Silistea Crucii, Macesu de Sus, Salcuta, Intorsura, Catane, Galiciuica, Macesu de Jos, Carna, Verbita, Radovan, Izvoare), precum si in judetul Mehedinti (Drobeta-Turnu Severin, Simian, Vanju Mare, Jiana, Patulele, Cujmir, Breznita-Ocol, Balacita, Tamna, Devesel, Oprisor, Punghina, Bacles, Prunisor, Darvari, Hinova, Vanatori, Vladaia, Padina, Obarsia de Camp, Livezile, Branistea, Vanjulet, Poroina Mare, Rogova, Corlatel).;

Avertizarile si atentionarile meteorologice se actualizeaza in functie de durata si gravitatea fenomenelor prognozate, iar alertele de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.

CITESTE SI:

Povestea fabuloasa a tinerei din Romania care face scoala cu copiii din Tanzania. "M-am trezit la catedra direct. A fost o aventura"Amenintari cu moartea la adresa actritei Maia Morgenstern, trimise "din partea partidului AUR" catre Teatrul Evreiesc de StatFlagrant facut de procurori pentru dare de mita in fotbalul romanesc. O persoana ar fi oferit bani arbitrului pentru a-i facilita calificarea in play-offDOCUMENT Noul model de declaratie pe proprie raspundere, cu care se poate iesi din casa dupa ora 20.00. Poate fi scrisa si "de mana"Ghinion pentru oamenii lui Adrian Mutu. Ce rezultat trebuie sa scoata Romania impotriva Germaniei pentru a se califica in sferturi la EURO
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă