Cod galben de ceata densa in Bucuresti si mai multe judete din tara. Zonele cu vizibilitate de sub 50 de metri

2 luni in urmă 1

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, avertizari nowcasting Cod galben de ceata densa valabile in 16 judete, inclusiv in municipiul Bucuresti.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 8:00, in zona joasa a judetelor Arges, Prahova si Dambovita, dar si in Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman si Municipiul Bucuresti se va semnala local ceata, care determina reducerea vizibilitatii sub 200 de meri.

Ceata va persista pana la ora 9:00 in judetele Olt, Dolj, Bacau (zona joasa), Galati, Vrancea (zona joasa), Vaslui, Constanta si Tulcea. In aceste zone, izolat, vizibilitatea va fi redusa, sub 50 de metri.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.

La inceputul lunii ianuarie 2021, mai multe accidente rutiere s-au produs pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, din cauza cetii. Intr-unul dintre accident au fost implicate cinci masini, iar in altul doua. In urma acestor evenimente, nicio persoana nu a fost ranita, dar pagubele materiale au fost insemnate.

Citeste si:Dactilografa PSD care a ajuns cel mai bine platit bugetar din Romania. Cu venituri de 18.000 de euro pe luna, castiga mai mult decat premierul FranteiVIDEO Marturia cutremuratoare a unui politist, in sedinta Consiliului Local Sector 1: "Ma tem pentru viata mea. O colega a fost amenintata ca i se va rapi copilul"Previziuni pentru criptomonede: Bitcoin va deveni opera de arta, iar Ethereum "la fel de polivalent precum argintul"VIP-urile care au dat in judecata vedetele postului Antena 3 si au castigat daune morale de mii de euroCapul bandei de romani care a infuriat Mexicul. Investigatorii estimeaza ca a furat 1,2 miliarde de dolari in cinci ani

Citeste mai multe despre ceata cod galben Bucuresti anm

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă