CNAIR anunță că a primit patru oferte pentru execuția a 26 de kilometri din autostrada Brașov-Oradea, tronsonul Suplacu de Barcău-Chiribiș/ Durata de execuție este de doi ani

1 lună in urmă 7

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că luni a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare şi execuţie pentru finalizarea Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borş, Subsecţiunea 3C1: Suplacu de Barcău – Chiribiş (km 4+200 – km 30+550).

CNAIR anunţă că, până la termenul limită au depus oferte următorii agenţi economici:

1. ASOCIEREA CONSTRUCTII ERBASU (LIDER DE ASOCIERE) – VAHOSTAV – SK A.S.

2. ASOCIEREA DRUM ASFALT S.R.L. (LIDER DE ASOCIERE) – TRAMECO S.A. – OPR ASFALT S.R.L. – OBRAS PUBLICAS Y RAGADIOS S.A. – CITADINA 98 S.A. – LEMACONS S.R.L.

3. ASOCIEREA RIZZANI DE ECCHER SPA ITALY – ARTERA BLUE S.R.L.

4. ERG İNŞAAT TICARET VE SANAYI A.Ş

Obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru 26,35 km de autostradă.

”Obiectul contractului prevede construirea mai multor lucrări de artă, dintre care 3 viaducte, 8 pasaje şi 8 poduri, inclusiv un pod de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.650 m – Pod peste lac de acumulare la km 6+655.60. Valoarea estimată a contractului este de 503.687.042,75 lei fără TVA”, a transmis CNAIR.

Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare şi 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură Youtube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă