CNA a amendat postul de radio la care Teodosie le spunea credincioșilor să nu se vaccineze

1 lună in urmă 16

Luni, 25 Octombrie 2021, ora 19:18

96 citiri

Consiliul Național al Audioviualului (CNA) a decis, pe 21 octombrie, să amendeze postul de radio Dobrogea al Arhiepiscopiei Tomisului.

Amenda este de 10.000 de lei.

„După analizarea raportului întocmit de Direcția Control pentru emisiunea „Cuvântul ierarhului” din 14.10.2021 difuzată de postul Radio Dobrogea din Constanța, Consiliul a decis să sancționeze radiodifuzorul cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea dispozițiilor art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului”, se arată într-un comunicat de presă.

Art. 3 alin. (2) spune: „Toţi radiodifuzorii au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze libera formare a opiniilor.”

În cadrul emisiunii invocate de CNA, Teodosie a spus radioascultătorilor să nu accepte vaccinarea deoarece sunt apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene. „Nu acceptaţi să vă vaccinaţi. Sunteţi apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene”.

Citeste si:

Klaus Iohannis, minim istoric de încredere în rândul românilor. Doar Guvernul și Parlamentul stau mai rău SONDAJ

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la un minim istoric al încrederii în rândul românilor, arată un sondaj publicat luni, 25 octombrie, de către Laboratorul pentru Analiza Războiului...

Elena Udrea nu s-a vaccinat anti-COVID. Avocatul ei susține că a sfătuit-o să nu intre în sala de judecată

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a spus luni, 25 octombrie, la Curtea de Apel București, unde se judecă unul din termenele dosarului Hidroelectrica, în care este acuzată de luare de...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă