CM Snooker: Calificat, dar șifonat - Inevitabilul s-a întâmplat pentru Ronnie O'Sullivan

3 săptămâni in urmă 12

Sextuplul campion mondial la snooker, Ronnie O'Sullivan, a avut mai multă bataie de cap înainte de victoria din primul tur de la Crucible, decât în timpul meciului. Deși a pus accentul pe faptul că organizatorii trebuie să protejeze jucătorii, englezul a fost hărțuit chiar înainte de debutul la CM de un fan.

După un început mai greu, Ronnie O'Sullivan a terminat 6-3 prima sesiune din cadrul primului meci de la CM de snooker, împotriva lui Mark Joyce, debutant al competiției.

În a doua sesiune, ”Racheta” nu s-a mai uitat înapoi și a reușit să se impună cu 10-4 la general.

Dacă în meci Ronnie nu a avut mari dificultăți, înainte de debutul de la Crucible acesta a avut parte de un moment mai puțin plăcut.

Aflat la un restaurant din Sheffield pentru a lua prânzul, un fan s-a apropiat insistent de masa jucătorului, fiind nevoie de intervenția angajaților pentru a-l îndepărta pe fan.

„99% din oameni sunt în regulă, dar întotdeauna există câte unul care creează probleme”, a declarat ”Racheta” cu privire la evenimentul neplăcut.

„Era foarte aglomerat și acel tip a fost un adevărat coșmar. Era supărat și s-a apropiat de mine. I-am zis să stea la distanță. L-am implorat chiar. I-am spus că trebuie să trec prin acest turneu fără probleme”, a continuat Ronnie.

Sextuplul campion de la Crucible a mai adăugat că va încerca să stea cât mai departe de aglomerații pentru a putea finaliza turneul sănătos, scrie BBC Sport.

În optimi, O'Sullivan îl va înfrunta pe învingătorul meciului dintre Anthony McGill și Ricky Walden.

Campionatul Mondial de snooker se desfășoară între 17 aprilie și 3 mai la Sheffield. Organizatorii vor permite treptat prezența spectatorilor în tribune, urmând ca la marea finală, Crucible să funcționeze la o capacitate de 100%.

Meciurile de la CM snooker sunt în direct pe Eurosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă