CM 2022, preliminarii: Macedonia de Nord vs România - Câte goluri se vor marca la Skopje

1 lună in urmă 15

Într-o seară în care în Grupa J se joacă meciurile Armenia - Liechtenstein (ora 19.00), Islanda - Germania (ora 21.45), la Skopje, de la ora 21.45, se dă lupta între formațiile care vor să detroneze Armenia de pentru locul 2.

*Meciul va fi LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.

România a avut ceva noroc în Islanda și n-a zburdat cu Liechtenstein, la București. Au ieșit, totuși, două victorii fără gol primit, ambele cu același scor. ”Voiam să marcăm mai multe goluri”, a recunoscut Mirel Rădoi, după 2-0 cu Liechtenstein, în care a efectuat 8 schimbări în echipă față de precedentul joc.

Tricolorii merg la Skopje cu un moral bun, dar cu puține soluții în atac, acolo unde mai mulți jucători au părăsit lotul, fiind ori accidentați, ori infectați cu coronavirus: cum sunt cazurile lui Dorin Rotariu și Ianis Hagi.

Macedonia de Nord a remizat cu Armenia, 0-0, și cu Islanda, 2-2. Cu România, cu siguranță nu va sta la cutie, la fel cum n-a făcut-o nici contra armenilor, nici contra nordicilor.

Fără liderul Goran Pandev, retras, macedonenii lansează jucători tineri, dornici să iasă în evidență.

În clasament, Germania a revenit acolo unde-i este locul, pe primul loc, cu 12 puncte. Urmează Armenia, 10 puncte, România, 9 puncte, și Macedonia de Nord, 8 puncte. Islanda, 4 puncte, și Liechtenstein, 0 puncte, par de umplută în grupă.

La Unibet, pronosticul să se vor marca de la 3 goluri în sus are cota 2,25.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă