Cluj: PSD l-a cooptat pe Patriciu Achimaș-Cadariu – directorul medical al Institutului Oncologic – să deschidă lista candidaților la Camera Deputaților. Vasile Dâncu, cap de listă la Senat

4 luni in urmă 17

Potrivit informațiilor apărute în presa locală, PSD Cluj l-a cooptat pe medicul Patriciu Achimaș-Cadariu să deschidă lista candidaților pentru Camera Deputaților. Sociologul Vasile Dâncu – recent ales președinte al Consiliului Național al PSD – va deschide lista pentru Senat.

În ședința internă a PSD Cluj, de marți seara, s-au validat listele de candidați pentru alegerile parlamentare programate în 6 decembrie, scrie Actual de Cluj.

Primul loc pe lista candidaților la Senat îl ocupă sociologul Vasile Dâncu. Supriza o constituie medicul Patriciu Achimaș-Cadariu, care a acceptat să deschidă lista candidaților PSD Cluj pentru Camera Deputaților, relatează publicația, citând servuscluj.ro.

Prof. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu, medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, a fost ministru al Sănătății în guvernul Dacian Cioloș.

Acesta are o bogată activitate de cercetare în chirurgia cancerului ovarian și este totodată directorul medical al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, din Cluj.

Locul al doilea pe lista Camerei Deputaților este ocupat de actualul lider al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, cel care nu demult era cercetat într-un dosar de corupție, alături de soția sa, care a fost acuzată și condamnată pentru că a luat mită pentru a facilita angajarea unor persoane în spitale.

Potrivit scorului electoral de la alegerile locale, PSD Cluj mizează să obțină minim un loc în Camera Deputaților și posibil și un mandat în Senat.

Vom reveni cu detalii pe marginea acestui subiect.

Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea (Patriciu Achimas Cadariu)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă