Clubul din Liga 1 la care Gigi Becali e așteptat să investească dacă va vinde FCSB-ul

2 săptămâni in urmă 8

  • Liga 2: Petrolul - Concordia Chiajna, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - Sepsi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

În aceste condiții, un club din Liga 1, Academica Clinceni, a reacționat rapid și a anunțat, prin vocea primarului localității, Adrian Budeanu, că-l așteaptă pe Gigi Becali.

Clubul din Liga 1 la care Gigi Becali e așteptat să investească dacă va vinde FCSB-ul

Academica Clinceni este interesată de orice investitor, indiferent dacă îl cheamă sau nu Gigi Becali.

Nu avem nicio problemă, sigur am putea colabora pe acest proiect. Suntem interesați să discutăm cu orice vrea să preia clubul. Situația este dificilă, orice investitor este binevenit lângă noi”, a declarat Adrian Budeanu, pentru AS.ro.

Academica Clinceni se confruntă cu grave probleme financiară, iar situația este delicată și din punct de vedere sportiv. Participantă în play-off sezonul trecut, echipa ilfoveană este acum ultima din Liga 1, fără victorie în acest sezon.

Gigi Becali vrea să-și ia ”toți jucătorii și juniorii” și să se mute la o altă echipă

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Gigi Becali susține că vrea să le dea echipa suporterilor, care au anunțat că vor găsi investitori și vor prelua FCSB-ul, încă din această iarnă.

Îi transmit (n.r. lui Gheorghe Mustață) să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii, reține nene Gică, toți juniorii, și plecăm la o altă echipă.

Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu…să mă duc și să încep din nou de prin Liga 4. Ăla a fost și este nebun după fotbal, dar eu vreau să fac bani din fotbal, nu ca Adrian Mititelu să pierd o grămadă de bani și nu știu câte echipe.

Mă voi duce la o echipă din Liga 1. O să aflați despre ce echipă este vorba, dacă Mustață se ține de cuvânt și vine cu banii ca să-i vând FCSB.

Să nu-l aud că de ce plec și cu juniorii, că nu e treaba lui. Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri.

Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă și să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia. Fii atent, Mustață, că ai vorbit public că ai găsit pe cineva și într-o lună luați echipa de la mine”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Etichete: gigi becali , adrian budeanu , vânzare fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă