Clubul care cumpără vaccinuri anti-Covid-19 şi le dă gratis suporterilor

1 lună in urmă 18

  • Liga 1: Dinamo - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, vineri, 20:30, Digi Sport 2

Athletico Paranaense le oferă gratis suporterilor vaccinuri anti-Covid-19

Congresul brazilian a adoptat, în cursul acestei săptămâni, o lege care permite societăţilor private să cumpere vaccinuri şi, dacă va intra în vigoare, Athletico a anunţat că doreşte să le achiziţioneze, în colaborare cu alte societăţi.

Clubul din Curitiba, capitala statului brazilian Parana, care a câştigat Copa Sudamericana în 2018, va oferi apoi vaccinurile respective "tuturor angajaţilor, jucătorilor, personalului auxiliar şi membrilor care ajută prin plata lunară a cotizaţiei în timpul pandemiei, chiar dacă nu pot merge pe stadion".

Athletico nu a dezvăluit câţi membri are în prezent, însă mass-media braziliană precizează că numărul acestora este cuprins între 20.000 şi 30.000 înaintea crizei sanitare.

Cotizaţia lunară de membru al clubului, similară cu abonamentele sezoniere din Europa, este cuprinsă între 75 şi 350 de reali (62,86 dolari).

Brazilia este una dintre ţările cele mai dur lovite de pandemia de coronavirus la nivel mondial, joi fiind anunţat un bilanţ oficial de 4.249 de morţi, în timp ce numărul total al deceselor de la debutul pandemiei a trecut de 345.000.

Etichete: atletico paranaense , coronavirus , covid-19
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă