Clotilde Armand tuna si fulgera impotriva liberalilor. Acuzatii grave la adresa consilierilor PNL

2 săptămâni in urmă 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ii acuza pe consilierii PNL ca au votat impreuna cu cei ai PSD, pentru a apara compania de salubrizare Romprest.

Consiliul Local al Sectorului 1 ar fi trebuit sa voteze marti, 23 martie, decizia Curtii de Conturi luata in urma controlului, pentru recuperarea datoriilor pe care Romprest le are fata de autoritatea locala si de exercitare a dreptului la controlul tarifului companiei.

CITESTE SI: Romprest a finantat o campanie mediatica de defaimare a lui Clotilde Armand. Dezvaluirea facuta de actionari ai companiei. "Poate asa se explica linsajul mediatic"

Insa, spune Clotilde Armand, consilierii PNL au votat la fel ca si cei ai PSD, avand ca scop sa apere Romprest. Acum, ea ii ameninta pe consilieri cu plangeri penale.

Citeste si:

Romprest a finantat o campanie mediatica de defaimare a lui Clotilde Armand. Dezvaluirea facuta de actionari ai companiei. "Poate asa se explica linsajul mediatic"Ilie Nastase, in pragul divortului. Ce prevede contractul prenuptial dintre fostul mare sportiv si sotia saCine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"Efectul fenomenului "Flavia Grosan". Pacienti care ajung la Urgente refuza oxigenul: "Este o psihoza pe care nu mi-o imaginam"Preot filmat pe fereastra bisericii facand sex cu doua dominatoare in altar. Locul scenei erotice a fost ars
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă