Clotilde Armand taie sporul de antenă al angajatilor ADP Sector 1: Nivelul de radiaţii este de 1.379 de ori mai mic decât nivelul de referinţă

1 lună in urmă 3

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că cei 100 de angajaţi ai Administrației Domeniului Public Sector 1 nu vor mai încasa sporul de antenă, după ce a descoperit că nivelul de radiaţii este de 1.379 de ori mai mic decât nivelul de referinţă.

Clotilde Armand a descoperit sporul de antenă al angajaţilor ADP Sector 1, după ce a anunţat că vrea să facă în sediul ADP o şcoală, iar liderii de sindicat şi angajaţii au protestat.

„Când am spus că în sediul ADP S1 vrem să facem o școală au protestat liderii de sindicat și angajații ADP S1 că ”nu se poate așa ceva”, că ”există radiații de antenă” și ei nu pleacă din sediu”, scrie primarul Sectorului 1 pe Facebook.

Clotilde Armand spune că a solicitat către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) reactualizarea datelor în baza căruia primeau angajaţii acel spor.

Și ce credeți? ANCOM a făcut măsurători în data de 08.03.2021 și a constatat că nivelul de radiații în zona sediului Administrației Domeniului Public, unde Primăria Sectorului 1 intenționează să înființeze „Școala Regală” și unde angajații se simțeau radiați de la antene este de … de 1379 de ori mai mic decât nivelul de referință!

Clotilde Armand:

„Și uite așa s-au luat aceste sporuri timp de ani de zile. De astăzi nu se vor mai lua sporuri de antenă iar proiectul „Școala Regală” intră în linie dreaptă”, a precizat Clotilde Armand.

Potrivit primarului Sectorului 1, angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (aproximativ 100 de persoane) primesc un spor de antenă, de 15% din salariu, deoarece sediul ADP Sector 1 se află la câteva sute de metri de Casa Presei. „Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată. Este în vigoare din 2016”, explică Clotilde Armand.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă