Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, acuză atacuri din partea unor membri PNL: "Haideţi să guvernăm România împreună"

2 săptămâni in urmă 14

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 19.04.2021, 17:45.
Actualizat: 19.04.2021, 17:50

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, acuză că atât ea, cât şi alţi membri ai USR Plus sunt tot mai mult atacaţi, în ultima perioadă, de membri ai Partidului Naţional Liberal.

Mesajul postat de Clotilde Armand a adunat mii de reacţii în mai puţin de o oră

Clotilde Armand acuză atacuri din partea unor membri PNL

Facebook Clotilde Armand

  • Mesajul postat de Clotilde Armand a adunat mii de reacţii în mai puţin de o oră.

Clotilde Armand a făcut anunţul pe pagina personală de Facebook, precizând că "cei din PNL trebuie să lase jocurile politicianiste la o parte, pentru că nu este timp de pierdut cu lupte sterile".

"În ultima vreme tot mai mulți liberali s-au dezlănțuit împotriva mea și a colegilor mei din USRPLUS. Un prim-ministru care se supără atunci când îi spunem adevărul în față, un liberal care ne trimite acasă atunci când vrem reforme adevărate în administrație și altul care a uitat că a fost votat să ne reprezinte la Bruxelles. Dragi colegi liberali, vă rog lăsați jocurile politicianiste la o parte și haideți să guvernăm împreună România. Acesta este angajamentul nostru în fața românilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Știu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri și combinații, suntem oameni care, după 31 de ani în care politicienii au făcut politică fără să-i intereseze de cetățeni, noi ne dorim o țară mai prosperă. Haideți să o reconstruim împreună, stimați colegi de coaliție. Hai să lăsăm la o parte orgoliile și să ne apucăm de muncă. E tot ce contează acum", a fost mesajul transmis de Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 a încheiat postarea cu un dicton celebru "Don't hate the player, hate the game".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă