Clotilde Armand: PNL folosește retorica PSD. Nu sunt trei săptămâni în concediu

2 luni in urmă 11

Primarul Clotilde Armand acuză PNL că folosește ”retorica PSD”, după ce liberalii din sectorul 1 au susținut că a plecat ”trei săptămâni în concediu” și că la școlile din sector nu s-ar fi derulat nici o lucrare de reabilitare.

“PNL folosește retorica PSD. Nu sunt trei săptămâni în concediu, în urmă cu 10 zile am fost în ședința de consiliu local. Ne vedem la primărie. Spre deosebire de grupul Romprest din PNL, eu muncesc până târziu. Este trist că această campanie internă pentru alegerea președintelui PNL este folosită și în administrație. Atunci când minți și aperi mafia gunoaielor cu toată puterea grupului PNL însemnă că nu mai este un parteneriat onest”, a declarat primarul sectorului 1, Clotilde Armand, pentru G4Media.ro.

PNL Sector 1 a acuzat-o, joi, într-un comunicat, pe Clotilde Armand că ar fi plecat trei săptămâni în concediu, în plină stare de alertă, ”cu școlile complet nepregătite, bursele neplătite și o criză a gunoaielor departe de a se fi încheiat”.

Liberalii cer o ședință de urgență a Consiliului Local pe motiv că  în unitățile de învățământ din Sectorul 1 nu s-ar fi derulat nicio lucrare de reparații sau reabilitări.

„Este strigătoare la cer indiferența pe care administrația actuală o arată față de educația copiilor noștri. De la lipsa lucrărilor de reparație și modernizare în școli până la neplata burselor, pur și simplu asistăm la noi recorduri ale indolenței și incompetenței administrative. Primarul Armand se laudă pe rețelele sociale cu băncuțe și podețe reparate, iar școlile stau să cadă pe copiii care vor veni în bănci din 13 septembrie”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.

Potrivit comunicatului, imediat după ce primarul Armand va reveni din concediu, consilierii PNL vor solicita răspunsuri clare și urgente la toate aceste probleme: reabilitările, reparațiile din școli, plata burselor, justificarea întârzierii plăților.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă