Clotilde Armand, o nouă plângere penală împotriva ministrului PNL, Sebastian Burduja

5 zile in urmă 14


Primarul USR al sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis marți, 20 septembrie, că a câștigat toate procesele intentate contra sa și că va face o nouă plângere penală împotriva lui Sebastian Burduja, ministrul digitalizării și șeful PNL Sector 1, „pentru inducerea în eroare a organelor judiciare”. Concret, Armand susține că Burduja a „coordonat” un consilier PNL să facă o plângere contra ei, pierdută la tribunal.


Clotilde Armand a acuzat o parte a presei, citând titluri din Evenimentul Zilei și Adevărul, că a organizat o campanie mediatică de denigrare a ei, dar a precizat că a câștigat toate procesele intentate „de diverse personaje care m-au hărțuit cu plângeri”.


„Cel mai recent caz este al unui consilier liberal - coordonat de ministrul Digitalizării și șeful PNL Sector 1 - care mă acuza de toate fantasmagoriile, plângerea a fost închisă cu neînceperea urmării penale. Consilierul PNL a contestat-o la Tribunalul București, dar judecătorii i-au respins plângerea, săptămâna trecută, ca inadmisibilă”, a scris edilul USR.


Armand a precizat apoi că va face noi plângeri penale.


„Îi voi face eu plângere pentru inducerea în eroare a organelor judiciare. Împotriva lui și a șefului PNL Sector 1. Pentru că într-un stat de drept și într-o țară europeană asemenea personaje trebuie să învețe că nimeni nu este mai presus de lege”, a mai transmis ea.


În urmă cu o lună, pe 15 august, Clotilde Armand a anunțat că va depune plângere penală împotriva lui Sebastian Burduja și a altor membri din Consiliul Local, acuzând că au făcut presiuni pentru demiterea arhitectului șef. „Primarul sectorului 1 este crizatoarea perfectă”, a reacționat șeful PNL Sector 1 pentru Libertatea.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă