Clotilde Armand NU le mai dă spor de antenă angajaților de la ADP: „Nivelul de radiații este de 1.379 de ori mai mic decât cel de referință”

1 lună in urmă 16

Clotilde ArmandClotilde Armand

Primarul Sectorului 1 - Clotilde Armand a analizat sporul de „antenă” acordat de fosta administrație și a decis să nu mai fie luat de cei aproximativ 100 de angajați de la ADP. Potrivit unor măsurători, nivelul radiațiilor de la antene este de 1.379 de ori mai mic decât nivelul de referință.

VINERI, 19 MARTIE 2021, 13:14

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (aproximativ 100 de persoane) primesc un așa numit spor de antenă, de 15% din salariu, deoarece sediul ADP Sector 1 se află la câteva sute de metri de Casa Presei. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată. Este în vigoare din 2016. Când am spus că în sediul ADP S1 vrem să facem o școală au protestat liderii de sindicat și angajații ADP S1 că „nu se poate așa ceva”, că „există radiații de antenă” și ei nu pleacă din sediu. Prin urmare, am solicitat către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) reactualizarea datelor. Și ce credeți?

ANCOM a făcut măsurători în data de 08.03.2021 și a constatat că nivelul de radiații în zona sediului Administrației Domeniului Public, unde Primăria Sectorului 1 intenționează să înființeze „Școala Regală" și unde angajații se simțeau radiați de la antene este de… de 1379 de ori mai mic decât nivelul de referință! Și uite așa s-au luat aceste sporuri timp de ani de zile. De astăzi nu se vor mai lua sporuri de antenă iar proiectul "Școala Regală” intră în linie dreaptă”, a transmis Clotilde Armand.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă