Clotilde Armand le ia banii înapoi polițiștilor locali: "Să înapoieze toți banii din perioada martie-septembrie 2020"

2 luni in urmă 3

Clotilde ArmandClotilde Armand

Clotilde Armand ia decizii drastice în privința salariilor acordate pentru orele suplimentare polițiștilor locali din sector.

DUMINICĂ, 07 MARTIE 2021, 17:59

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

„Fosta conducere a Poliţei Locale Sector 1 şi-a pontat anul trecut în perioada stării de urgenţă sute de ore suplimentare inutil.    Astfel, şefii Poliţie Locale Sector 1 şi-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toţi aceşti poliţişti erau apropiaţi de vechea administraţie. Nimeni nu ştie nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Aceşti poliţişti aveau acordul fostei administraţii şi pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliţia locală şi vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile”, a scris duminică pe Facebook Clotilde Armand.  

Primarul a precizat apoi că a decis, alături de noul director al Poliţiei Locale de la Sectorul 1, să retragă toate sumele acordate.    

„Vă anunţ că am decis împreună cu noul director al Poliţiei Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate şi toţi beneficiarii să înapoieze toţi banii din perioada martie - septembrie 2020. Un singur şef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente şi încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector şi le distribuiau unor pesedişti sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală).    

De asta a fost atât de importantă reorganizarea poliţiei locale. Vor zbura din funcţie toţi cei care n-au înţeles că nu merge cu poliţia politică, cu toleranţa faţă de mafia imobiliară sau orice ilegalitate. Continuăm!”, a adăugat Clotilde Armand.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă