Clotilde Armand îl apără pe Cîțu în fața PSD: Acum 20 de ani, Marcel Ciolacu mergea la vânătoare cu Omar Hayssam / Ion Iliescu apare și el în "poză"

2 luni in urmă 29

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand intervine și ea în scandalul declanșat în jurul premierului Florin Cîțu, care a admis că în studenție a fost prins băut la volan, în SUA. După ce președintele PSD Marcel Ciolacu i-a cerut șefului statului să-l demită pe premierul liberal ca urmare a recentelor dezvăluiri, Armand îi amintește acestuia că în urmă cu 20 de ani mergea la vânătoare cu Omar Hayssam, condamnat între timp pentru terorism și alte infracțiuni.

Edilul publică și o fotografie în care cei doi apar zâmbind. În același timp, Clotilde Armand îi amintește ”justițiarului” Ciolacu de președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care este acuzat de crime împotriva umanității.

Postarea integrală a primarului Sectorului 1:

  • ”După ce a solicitat preşedintelui României ’’să intervină pentru că este în pericol democrația’’ sau ’’să facă şedinţă de CSAT’’, pentru că din cauza mea a pierdut PSD alegerile în Sectorul 1, Marcel Ciolacu mai are o solicitare urgentă către dl. președinte Klaus Iohannis: îi cere urgent demisia şefului Executivului. De ce? Pentru că dl. premier Florin Cîţu s-a urcat la volan beat și a făcut două zile de închisoare în SUA din cauză asta în urmă cu 20 de ani. Vă dați seama ce atentat?! Bon. Insistențele d-lui. Ciolacu și cugetările sale juridice par desprinse din apucăturile Anei Pauker.
  • Președintele PSD a devenit un veritabil tele-justițiar la televiziunile de casă PSD. Dictează și ordonă, taie și spânzură orice inamic politic după cum îl duce capul. Și nu oricum. În numele Partidului! Acum, m-am gândit să vă arăt ce făcea dl. Ciolacu în urmă cu 20 de ani. Marcel Ciolacu mergea la vânătoare cu Omar Hayssam - omul de afaceri sirian condamnat la 23 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat de terorism și de alte infracțiuni.
  • De ce fac această mențiune? Pentru că trebuie să privim CV-ul d-lui Ciolacu. Și vedem că acesta este fericitul posesor al diplomei de ’’perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale - Securitate şi buna guvernare - la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti. Dle. Ciolacu, să înțelegem erați apropiat de Omar Hayssam (vinovat de terorism) pentru că erați în practică pentru cursul de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale?
  • Și încă ceva: șeful de onoare al PSD, adică șeful d-lui Ciolacu, este acuzat de crime împotriva umanității. După părerea mea este cazul să intervină tele-justițiarul Ciolacu... pentru că este în pericol democrația. PS: Acesta e omul care plânge în fiecare seară la TV pentru că i-am bătut în alegeri. Dacă vă întâlniți cu el pe stradă în goana lui pentru semnături de demitere a primarului, vă rog frumos să-l întrebați ce căuta lângă teroristul Omar Hayssam”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă