Clotilde Armand îi solicită premierului Florin Cîțu demiterea conducerii RAAPPS pentru că nu a luat nicio măsură pentru conservarea Hotelului Triumf

3 săptămâni in urmă 34

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a cerut duminică, pe Facebook, premierului Florin Cîțu demiterea conducerii RAAPPS, pe care o acuză că ”distruge cu bună știință un monument istoric”, în speță Hotelul Triumf de pe bulevardul Kiseleff din Capitală.

Postarea integrală a Clotildei Armand: 

”Au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperișul Hotelului Triumf. În luna ianuarie RAAPPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: ”RAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu”. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există. Am semnalat în ultimele 4 luni despre situația revoltătoare și despre cum monumentul acesta se degradează zilnic din cauza nepăsării conducerii RAAPPS. Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri și să demită conducerea RAAPPS pentru că distruge cu bună știință un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Așa nu se mai poate”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă