Clotilde Armand cere furnizorilor de servicii prin cablu sa elibereze stalpii de iluminat din Sectorul 1. "Daca nu fac asta o vom face noi"

3 săptămâni in urmă 20

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cere operatorilor de telefonie, televiziune sau internet, care au cabluri supraterane agatate de stalpii de iluminat sa gaseasca alte solutii pentru furnizarea serviciilor. Armand ii avertizeaza pe furnizori ca le va da Primaria jos, daca nu o vor face ei.

Clotilde Armand a postat pe pagina sa de Facebook un stalp de iluminat din fata Primariei Sectorului 1 incarcat de cabluri ale furnizorilor de servicii de telefonie, televiziune sau internet.

"Sincer? Ma mir cum de nu a cazut acest stalp de iluminat din fata primariei care este sugrumat de cablurile operatorilor de telefonie, internet, televiziune etc. Aceste situatii reprezinta un pericol public si se regasesc in mai multe zone din sector", a transmis Clotilde Armand.

"Voi inainta catre toti operatorii o adresa prin care sunt anuntati ca trebuie sa elibereze stalpii. Daca nu fac asta o vom face noi", a mai precizat primarul Sectorului 1 pe pagina de Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă