Clotilde Armand a publicat fotografii cu utilaje Romprest pline cu saci de gunoi pe care îi descarcă în Parcul Herăstrău

1 săptămână in urmă 9

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a publicat pe Facebook fotografii care surprind cum utilaje Romprest descarcă saci de gunoi în Parcul Herăstrău.

Clotilde Armand a publicat fotografii cu utilaje Romprest pline cu saci de gunoi pe care îi descarcă în Parcul Herăstrău

Facebook / Clotilde Armand

"Asta se întâmplă acum în Parcul Herăstrău. Am sesizat serviciul de Mediu al Poliției Locale să verifice situația. Astfel, această problemă a fost generată de expirarea contractului dintre Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), instituție aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului București care administrază Parcul Herăstrău, și Compania Romprest" a transmis primarul Sectorului 1.

"Din această cauză, în diferite zone ale parcului, au apărut depozite de gunoaie care pun în pericol sănătatea locuitorilor Capitalei. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primăria Sectorului 1 este gata să intervină și să ajute Primăria Generală să strângă gunoaiele până când ALPAB va încheia un nou contract de salubrizare. Chiar dacă Parcul Herăstrău nu se află în administrarea noastră, asta nu înseamnă că nu ne interesează ce se întâmplă acolo. Nu putem sta cu brațele încrucișate și să asistăm la îngroparea în gunoaie a celui mai important parc al Capitalei." a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă