Clipurile săptămânii pe canalul de YouTube Digi Sport! Povestea permisului lui Florinel Coman relatată de Becali, cap de afiș

2 luni in urmă 6

Liga 1: Politehnica Iași - Voluntari, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Pe lângă cele mai importante competiţii sportive pe care le puteţi vedea pe canalele TV şi pe site-ul digisport.ro, Digi Sport vă propune să urmăriţi şi conturile sale de YouTube şi de Instagram.

Clipurile săptămânii 22-28 februarie pe canalul oficial de YouTube Digi Sport

Florinel Coman a fost în prim-plan, dar nu datorită performanțelor sportive. Jucătorul FCSB-ului a fost oprit de polițiștii rutieri pe A2, după ce a rulat cu 165 de km/h. În urma verificărilor, aceștia au descoperit că atacantul roș-albaștrilor nu deținea un permis de conducere valabil pe teritoriul României.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a intervenit în direct la emisiunea Digi Sport Special pentru a-i lua apărarea "perlei" sale, iar clipul a adunat 45 de mii de vizualizări și conduce topul celor mai urmărite clipuri ale săptămânii precedente pe canalul oficial de YouTube Digi Sport.

Pe poziția a doua în această ierarhie se află același Gigi Becali, cu o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Liga Digi Sport. Omul de afaceri l-a ironizat pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, și a strâns peste 41 de mii de vizualizări. Podiumul este încheiat de Dănuț Lupu, fostul internațional, care i-a luat la rândul său partea lui Florinel Coman și a vorbit despre situația de la Dinamo.

1. Florinel Coman conducea cu 165 km/h, cu un carnet nerecunoscut de polițiști. Reacția lui Becali

2. Gigi Becali, supărat pe FRF: "Suntem sclavi! Stăpâne Burleanu, iartă-mă, nu-mi da amendă!"

3. Dănuț Lupu îi ia apărarea lui Florinel Coman: "Eu, la vârsta lui, conduceam cu 250 de km/h"

Etichete: gigi becali , youtube , florinel coman , youtube digisport , clipurile saptamanii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă