Clipele de groază ce au urmat exploziei de pe aeroportul din Kabul: "A fost ca şi când cineva mi-ar fi tras pământul de sub picioare. Am văzut cum arată Ziua de Apoi"

1 lună in urmă 40

Aeroportul din Kabul a fost zguduit aseară, 26 august, de două explozii puternice. Atentatele sinucigaşe de la porţile aeroportului au lăsat în urmă peste 100 de morţi, printre care se numără şi 13 militari americani.

 "Am văzut bucăţi de trupuri zburând în aer. Am văzut cum arată Ziua de Apoi"

Profimedia

Un fost angajat al unui grup internaţonal de dezvoltare, care se afla la porţile aeroportului din capitala Afganistanului şi spera să prindă unul dintre ultimele zboruri spre casă, a povestit pentru Reuters clipele dramatice prin care a trecut. Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a declarat că se afla la coadă, în apropierea porţii Abbey, când a auzit explozia puternică. Omul compară momentele care au urmat detonării cu Ziua de Apoi.

"A fost ca şi când cineva mi-ar fi tras pământul de sub picioare. Pentru un moment am crezut că mi s-au spart timpanele şi mi-am pierdut simţul auzului. Am văzut trupuri şi bucăţi de trupuri zburând în aer ca o tornadă care ia pungi de plastic în aer. Am văzut bătrâni şi bărbaţi răniţi, femei şi copii împrăştiaţi în locul exploziei. Nu este posibil să vezi Ziua de apoi în viaţa aceasta însă eu am văzut-o astăzi, am văzut-o cu ochii mei", a declarat bărbatul pentru Reuters.

Acesta nu a dorit ca identitatea sa să fie făcută publică de teama represiilor. Omul se teme că, din moment ce a rămas în Afganistan, talibanii ar putea să-l caute.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă