Clipe teribile pentru Bianca Andreescu la Montreal! Canadianca de origine română nu scapă de blestemul accidentărilor | VIDEO

2 luni in urmă 41

Bianca Andreescu (Canada, 8 WTA) a trecut prin clipe teribile în meciul cu Ons Jabeur (Tunisia, 22 WTA), scor 7-6(5), 4-6, 1-6 în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Montreal. 

Continuă șirul ghinioanelor pentru Bianca Andreescu, canadianca de origine română suferind o nouă accidentare dureroasă, vineri dimineață! Bianca a alunecat și s-a prăbușit în lacrimi pe teren, având nevoie de îngrijiri medicale în timpul meciului din optimi cu Ons Jabeur.

Andreescu, a doua favorită de la Montreal, a strâns din dinți și a continuat să joace, dar durerile au chinuit-o până la final! Practic, nu s-a mai putut bate de la egal la egal cu Jabeur, care s-a impus cu 7-6(5), 4-6, 1-6 și s-a calificat în sferturi.

Bianca Andreescu nu scapă de blestemul accidentărilor! Canadianca de origine română a trecut prin clipe teribile în meciul cu Ons Jabeur de la Montreal

Bianca Andreescu nu scapă de blestemul accidentărilor, ținând cont că sportiva în vârstă de 21 de ani a fost nevoită să se retragă de la mai multe turnee în acest sezon din cauza problemelor medicale. Calvarul a început pentru Bianca în anul 2019: s-a accidentat grav la genunchi și a stat pe bară timp de 15 luni. Andreescu s-a accidentat din nou în 2021, când îi era lumea mai dragă, în timpul finalei de la Miami – a abandonat la scorul de 3-6, 0-4 cu Ashleigh Barty (Australia).

De data aceasta, Bianca Andreescu s-a accidentat la picior, chiar la turneul din țara ei adoptivă! Bianca a alunecat în momentul în care a sprintat după o minge trimisă în colțul terenului de Ons Jabeur, rămânând clipe bune întinsă pe ciment. Faza s-a petrecut la scorul de 7-6(5), 3-4, iar durerile resimție de Bianca s-au răsfrânt atât asupra evoluției canadiancei, cât și a rezultatului. Din acel moment, Andreescu a luat numai două game-uri, alăturându-se numelor mari eliminate prematur de la Montreal: Simona Halep (România), Elina Svitolina (Ucraina) sau Petra Kvitova (Cehia).

The post Clipe teribile pentru Bianca Andreescu la Montreal! Canadianca de origine română nu scapă de blestemul accidentărilor | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă