Clipe dramatice pentru Messi și naționala Argentinei: zbor cu peripeții din cauza vântului

3 săptămâni in urmă 14

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 11:35

43 citiri

 zbor cu peripeții din cauza vântului

Naţionala Argentinei a trecut prin momente dificile pe drumul de la Ezeiza la San Juan din cauza condiţiilor meteorologice nefavoarbile, scrie News.ro.

Avionul care îi transporta pe Lionel Messi şi pe coechipierii lui s-a rotit în aer aproape o jumătate de oră înainte de ateriza pe aeroportul din San Juan, din cauza vântului puternic, care a suflat cu 75 de kilometri/oră.

S-a luat în calcul o aterizare la Mendoza, iar drumul de 174 de kilomentri până la San Juan să fie făcut cu autocarul.

În cele din urmă, piloţii au primit permisiunea de coborî pe pistă, dar, odată ajuns acolo, avionul a rămas cu uşile închise, pentru că vântul a împiedicat debarcarea jucătorilor mai mult timp.

"Putea fi şi mai rău", au spus, cu uşurare, la sosire, membrii delegaţiei, potrivit Clarin.

La 12 kilometri de aeroport, la Hotelul Bono Park, mii de suporteri şi-au aşteptat jucătorii favoriţi, în condiţiile furtunii puternice care a afectat regiunea.

Din acest motiv, foţele de ordine au ghidat autocarul spre o intrare secundară a hotelului, ceea ca provocat furia suporterilor care au înfruntat furtuna ca să-i vadă pe fotbalişti. Fanii au rupt gardurile de protecţie şi au forţat intrarea în hotel, dar au fost împiedicaţi fără incidente majore.

Meciul Argentina - Brazilia este programat, miercuri, de la ora 01.30 şi gazdele îşi pot asigura calificarea la Cupa Mondială cu o victorie. Brazilienii au obţinut deja calificarea.

Citeste si:

Lovitură pentru naționala Braziliei înaintea super-meciului cu Argentina. Ce s-a întâmplat cu starul Neymar

Selecţionata Braziliei nu va putea conta pe starul Neymar la meciul cu Argentina din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, programat marţi la San Juan, după ce atacantul echipei Paris...

 muncitorii trudesc pe salarii mizerabile în călduri infernale

Qatarul va găzdui Cupa Mondială de fotbal anul viitor (21 noiembrie - 18 decembrie), prilej pentru a arăta lumii cât de mult s-a modernizat statul din Golf și ce comori ascunse se găsesc...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă