Clipe de coşmar pentru trei persoane din Timișoara, atacate în toiul nopţii de patru bărbați cu cagule

1 lună in urmă 47

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani au fost reținuți după ce au atacat, în toiul nopţii, trei persoane, într-o locuință din Timiș. Indivizii au furat trei telefoane mobile, un card bancar, o brățară de aur și două chei auto.

Clipe de coşmar pentru trei persoane din Timișoara. Au fost atacate în toiul nopţii de patru bărbați cu cagule

Clipe de coşmar pentru trei persoane din Timișoara. Au fost atacate în toiul nopţii de patru bărbați cu cagule

Captură video

Polițiștii din Timișoara au reținut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, patru bărbați bănuiți de tâlhărie calificată.

În noaptea de 22 spre 23 iulie, poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că în jurul orei 02:00, persoane necunoscute ce purtau cagule pe față au pătruns în incinta unei locuințe de pe raza municipiului Timișoara, unde au exercitat acte de violență asupra a trei persoane prezente în imobil și au sustras trei telefoane mobile, un card bancar, o brățară de aur și două chei auto.

S-a reușit la scurt timp identificarea și prinderea făptașilor, iar prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%, potrivit IPJ Timiș.

Cei 4 bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș,urmând a fi propuși magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă