Clipe de coșmar pentru tenismena din Cehia izolată în același hotel cu Djokovic în Australia. "Mă simt ca la închisoare. Sunt paznici peste tot"

2 săptămâni in urmă 18

Vineri, 07 Ianuarie 2022, ora 23:35

69 citiri

Clipe de coșmar pentru tenismena din Cehia izolată în același hotel cu Djokovic în Australia. "Mă simt ca la închisoare. Sunt paznici peste tot"

Jucătoarea cehă Renata Voracova, care se află în acelaşi hotel de carantină cu Novak Djokovic la Melbourne, a vorbit despre situaţia ei, în interviuri acordate publicaţiilor DNES şi Sport, informează lequipe.fr.

"Sunt într-o cameră şi nu pot merge nicăieri. Îmi pot deschide fereastra doar câţiva centimetri. Sunt paznici peste tot, inclusiv sub fereastra mea, ceea ce este destul de ciudat. Poate or crede că o să sar şi fug", a adăugat ea, numindu-şi hotelul drept "un fel de cămin îmbunătăţit".

"Mi se aduce mâncare şi este un paznic pe hol. Totul este porţionat. Mă simt un pic ca în închisoare", a adăugat specialista la proba de dublu, în vârstă de 38 de ani.

Ministerul de Externe ceh a anunţat că protestează faţă de reţinerea sportivei, dar că aceasta a acceptat să părăsească ţara şi să nu participe la Australian Open care începe luni, 17 ianuarie, "pentru că posibilităţile sale de antrenament sunt limitate". "Aştept permis (de plecare), sâmbătă poate", a spus ea.

Renatei Voracova i s-a acordat o scutire pentru că a fost recent infectată cu Covid-19, însă viza i-a fost anulată joi.

Citeste si:

Mâncare cu viermi și pâine mucegăită oferită refugiaților la hotelul unde este cazat Djokovic. Imagini incredibile din Australia

Interzis să intre în Australia, Novak Djokovic este cazat într-un loc special pentru refugiați. Tenismenul sârb se află la Park Hotel din Carlton și așteaptă o decizie finală în cazul...

Novak Djokovic, prima reacție după ce a fost interzis în Australia

Novak Djokovic este în continuare în Australia într-un hotel de refugiați și astepată o decizie finală în cazul său. Din câte se pare, luni va fi ziua decisivă pentru tenismenul...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă