Clipe cumplite pentru mama Luizei Melencu. Femeia a fost călcată în picioare de judecători: Dincă i-a luat fata, instanța i-a răpit demnitatea și a amendat-o!

1 săptămână in urmă 22

Clipe cumplite pentru mama Luizei Melencu. Procurorii au strâns nu mai puțin de 1.500 de lei de la familia fetei care a fost răpită, torturată, violată, ucisă și incendiată de Gheorghe Dincă.

Mama Luizei, bunicul, dar și bunica victimei, au primit câte o amendă judiciară de 500 de lei, fiindcă nu au ținut cont de o dispoziție a instanței. Cei trei au solicitat anularea sau diminuarea sancțiunii, însă judecătorii au respins cererea.

La întrevederea din 28 iulie nu se precizează nimic referitor la sancționarea familiei Luizei Melencu. Probabil această informație era clasificată, de natură să afecteze siguranța statului, așa că judecătorii nu au considerat că este necesar să fie lăsată la vedere. Se menționează, însă, faptul că avocata familiei Melencu a fost pusă să achite 100 de lei, fiindcă a avut tupeul de a o recuza pe judecătoare.

Toți cetățenii au drepturi egale în ceea ce privește legea, aceiași judecători au aplicat-o și în cazul avocatului criminalului sadic Gheorghe Dincă: i-au anulat amenda judiciară.

Mama Luizei Melencu a fost amendată cu 1.000 de lei, de procurorii DIICOT fiindcă n-a vrut să ofere probe ADN de câte ori au vrut ei, ci doar o dată.

După decizie, mama fetei a explicat că ea era de acord să repete recoltatea de probe biologice, însă abia după ce soseau rezultatele din America, fiindcă primele probe fuseseră trimise deja, pentru a fi analizate.

Citește și: Bunicul Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ameniţă că îşi dă foc: Toți ne-au mințit, inclusiv președintele Iohannis şi DIICOT
„Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii. Mi-e rușine că trăiesc în România!”, a declarat mama Luizei Melencu atunci.

Amenda nu fusese de ajuns, iar DIICOT a trimis Poliția și Jandarmeria, ca să o ia cu duba și să o târască la recoltarea de probe.  La momentul acela, mama Luizei a leșinat, iar bunicul fetei, amendat și el, a vrut să-și dea foc sub privirile jandarmilor.

Citește și: Gheorghe Dincă o terorizează pe avocata familiei Luizei Melencu, pe care o sună şi de 10 ori pe zi

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă