Cleopatra Stratan și Edward Sanda, susținuți de părinți să aibă primul copil

1 lună in urmă 19

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios în Chișinău pe 22 august. Întregul eveniment a fost unul discret, doar membrii familiei și prietenii apropiați au participat. Tinerii căsătoriți fac dezvăluiri acum despre nunta care a avut loc și despre viitorul lor împreună.

Chiar dacă au decis să se căsătorească atât de devreme, el are 24 de ani, iar ea 18, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au recunoscut că nu sunt încă pregătiți să devină părinți. Cei doi au dezvăluit că au toată susținerea familiilor în privința acestui lucru, însă nu se grăbesc și așteaptă să vină totul de la sine.

„A fost diferită nunta, nu neapărat controversată. Toată lumea e obișnuită după un anumit tipar, lumea vorbește. Doar aruncatul buchetului s-a făcut, atât. Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur.”, a mărturisit Edward Sanda la Antena Stars.

„Nu am făcut nimic că ne-am grăbit, am făcut că am simțit, când o să simțim să avem un copil o vom face. Părinții ne susțin în orice și dacă am avea un copil.”, a completat Cleopatra Stratan, proaspăta soție a cântărețului.

cleopatra stratan si edward sanda cununie religioasa 5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

De curând, Edward Sanda a răbufnit după nunta cu Cleopatra Stratan. Unii dintre fani i-au complimentat pe cei doi pentru apariția lor în biserică, alți s-au mirat cum de nu au îmbrăcat ținute mai sofisticate și cum de nu au avut nași.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta!

Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100.000 de tradiții și obiceiuri că «așa se face». E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent”, a fost mesajul artistului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă