Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc anul acesta: „Dăm cu subsemnatul”

1 lună in urmă 1

În vara lui 2020 au anunțat că formează în cuplu, iar acum au declarat că se pregătesc de cel mai important moment din viața lor: nunta. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit că anul acesta își oficializează relația.

Sunt tineri și foarte îndrăgostiți! Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună de aproximativ un an de zile, iar dragostea lor devine din ce în ce mai mare pe zi ce trece. Au decis așadar să treacă la următoarea etapă a relației lor, să o oficializeze.

Edward Sanda a declarat că nu mai are de gând să aștepte prea mult, anul acesta el și iubita se căsătoresc: „Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică”.

În octombrie 2020 cei doi s-au logodit, Cleopatra Stratan a primit inelul. Îndrăgostiții nu locuiesc încă împreună, ea e la Chișinău, iar el la București.

cleopatra stratan si edward sanda nunta 8Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie în ziua în care a împlinit 18 ani

În primul minut în care a devenit oficial majoră, Cleopatra Stratan a primit poate cel mai frumos cadou pe care îl aștepta. Iubitul ei i-a pus pe deget inelul de logodnă și i-a jurat să-i fie alături toată viața. Deși ambii sunt extrem de tineri, 18 și respectiv 23 de ani, știu foarte bine că destinul lor este împreună și nu vor să aștepte foarte mult până să întemeieze o familie.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam.

 "Dăm cu subsemnatul"

Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește”, a povestit Edward pentru Libertatea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă