Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în luna de miere. Ce destinație au ales

1 lună in urmă 24

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în luna de miere. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar acum la câteva săptămâni de la nuntă au decis să plece în Italia, mai exact în Sardinia.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Decizia lor de a se căsători atât de repede a luat pe multă lume prin surprindere, însă ei sunt mai fericiți ca niciodată împreună și nu au ținut cont de părerile celor din jur.

Așa cum era de așteptat, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în luna de miere. Cei doi au ales ca destinație de vacanță Sicilia. Proaspeți căsătoriți, ei se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Ei au încărcat deja mai multe imagini pe una dintre rețelele de socializare, unde au primit multe aprecieri din partea fanilor.

cleopatra-stratan-si-edward-sanda-luna-de-miere-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În mai puțin de o lună, Cleopatra Stratan va împlini vârsta de 19 ani. Probabil tânăra artistă nu și-a fi imaginat că se va căsători la puțin timp după majorat, iar lângă ea va avea un bărbat care să o iubească și să o susțină necondiționat.

Aflați în Italia, Cleopatra Stratan și Edward Sanda se bucură de soare și plajă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut o nuntă atipică

Cei doi au declarat de la bun început că nu își doresc o nuntă obișnuită. Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au dorit să aibă nași, iar artistul a explicat motivul pentru care au luat această hotărâre.

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria sunt despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a declarat Edward Sanda înainte de nuntă.

Cununia civilă a avut loc în București, acolo unde au fost invitați toți apropiații lor. Cununia religioasă a avut loc în Chișinău, unde a participat doar familia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă