Cleopatra Stratan, în rochie de mireasă la 18 ani. Cântăreața și Edward Sanda au stabilit data nunții

2 luni in urmă 67


Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie împreună, „Cel puțin o veșnicie”, prin intermediul căreia au anunțat că se căsătoresc pe data de 14 august. În videoclip, cântăreața în vârstă de 18 ani apare în rochie de mireasă, iar artistul în costum elegant, cu papion.


„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent.


Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august! ? Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!”, a notat pe Instagram Cleopatra Stratan.Și Edward Sanda a făcut câteva precizări în mediul online. „Am lansat piesa vieții noastre! ? La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic.


O conexiune extrem de frumoasa și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dam seama ca in lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine.”, a transmis și artistul.


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RSLcimvjbbE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Așadar, sâmbătă, 14 august, Cleopatra și Edward Sanda vor deveni soț și soție.


Recent, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat că nu vor avea nași la nuntă. „Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a declarat cântărețul într-o emisiune televizată.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă