Clauza șocantă care l-a făcut pe Neluțu Varga să dea afară toată conducerea lui CFR Cluj! Ce știa că scrie în contractul lui Marius Șumudică și ce sumă uriașă trebuie să-i dea | EXCLUSIV

1 lună in urmă 13

ProSport a aflat clauza pe care Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, trebuie să o plătească dacă vrea să îl dea afară pe Marius Șumudică.

CFR Cluj a fost eliminată de Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, după ce ardelenii au pierdut în Serbia cu 4-0, iar pe teren propriu au fost învinși cu 2-1.

Nemulțumit de modul în care a jucat campioana României și că a ratat grupele Europa League, Neluțu Varga a decis să renunțe la serviciile lui Marius Șumudică, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate.

Clauza șocantă care l-a făcut pe Neluțu Varga să dea afară toată conducerea lui CFR Cluj

Totodată, sursele ProSport susțin că Neluțu Varga a luat foc în momentul în care a aflat că trebuie să îi plătească antrenorului o clauză uriașă, deși știa că poate scăpa de Marius Șumudică fără să bage mâna în buzunar dacă echipa nu prinde grupele Europa League.

Conform informațiilor noastre, patronul echipei care a câștigat titlul în ultimele patru sezoane din Liga 1 a aflat că oamenii din conducerea clubului i-au modificat clauza antrenorului. Astfel, în loc să poată fi dat gratis dacă ratează grupele Europa League, așa cum ProSport a anunțat, Șumi trebuie să primească o 250.000 de euro plus bonusuri, deoarece a dus echipa în grupele Conference League.

Acesta este și motivul pentru care Neluțu Varga a decis să îi dea afară și pe Marius Copilu, președintele clubului din Gruia, dar și pe Ionuț Ivașcu, juristul firmei care administrează CFR Cluj.

Marius Șumudică, interzis în Gruia

Totodată, Neluțu Varga a decis să îl interzică pe Marius Șumudică în Gruia, iar antrenorul campioanei României s-a trezit că nu poate intra la stadionul CFR-ului ca să conducă antrenamentul pe care el îl programase la ora 11.00. Patronul ardelenilor a mutat ședința de pregătire la 17.00 și e pregătit să-l numească antrenor principal pe Dan Petrescu.

The post Clauza șocantă care l-a făcut pe Neluțu Varga să dea afară toată conducerea lui CFR Cluj! Ce știa că scrie în contractul lui Marius Șumudică și ce sumă uriașă trebuie să-i dea | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă