Clauza secretă din contractul lui Budescu. De ce e "bun de plată" fostul jucător al Astrei, transferat la Damac

1 săptămână in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

O spune directorul sportiv al giurgiuvenilor, Bogdan Mara, care susține că există o clauză specială în contractul lui "Budi".

"Eu știu că nu și-a terminat contractul cu noi, iar noi ne apărăm prin avocații noștri, facem și noi ceea ce trebuie să facă un club, să respectăm clubul, să ni-l apărăm și nimic mai mult. El cere anumite drepturi financiare, care poate i se cuvin.

Mai există un litigiu. În momentul în care l-am adus la Astra, ne-am asumat un risc alături de el, dar există o clauză în contract în care el este cel responsabil în cazul în care ex-echipa lui se va adresa justiției și va câștiga un proces.

Așa că noi ne dorim doar să se respecte aceste lucruri, nimic mai mult. Nu, nici gând (n.r.: nu se va recurge la suspendare a lui)", a spus Bogdan Mara.

Practic, Budescu a reclamat Astra pentru neplata unor datorii, iar în schimb, Astra l-a reclamat pentru ruperea unilaterală a contractului. Giurgiuvenii au depus pe 17 februarie documentul la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor.

Cu toate acestea, Budescu susține că a fost lăsat să plece liber de către patronul Ioan Niculae, care a ajuns la închisoare între timp.

Clauza secretă din contractul lui Budescu

Mijlocașul de 32 de ani avea o clauză de 900.000 de euro pentru plecarea de la Astra înainte de expirarea contractului, adică pe 30 iunie 2021.

Budescu a semnat pe un an și jumătate cu Damac, echipă din Arabia Saudită și a debutat joi în eșecul cu Al Faysaly, scor 0-2. Pentru că încă nu i s-a eliberat cartea vedre, Budescu ar jucat cu un fel de carte verde provizorie.

Cu 11 etape rămase de jucat din prima ligă a Arabiei Saudite, Damac se află pe penultimul loc, cu 19 puncte, la 7 puncte distanță de primul neretrogradabil.

Până în vară, Budescu va încasa 600.000 de euro de la Damac. Etichete: astra , bogdan mara , constantin budescu , transfer constantin budescu , litigiu budescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă